Groepsaccommodatie Westerweelde  —>  GROEPSACCOMMODATIE

Op de grens van Drenthe en Groningen

Westerweelde bestaat uit een sfeervolle groepsaccommodatie / kampeerboerderij / groepshuis tot maximaal 30 personen en bevindt zich op de grens van Groningen en Drenthe. Westerweelde ligt in het buitengebied van Ter Apel. Daar waar het nog echt stil en donker is.

De accommodatie beschikt over 9 slaapkamers en 3 aparte verblijfsruimtes: eetzaal, zitruimte (met bankstellen) en een recreatieruimte (met o.a. TV/DVD en tafeltennis). De keuken is ruim opgezet en bevat o.a. 2 vaatwassers.

De groepsaccommodatie ligt op een prachtig natuurterrein, met ontelbare mogelijkheden voor sport, spel en ontspanning. Bovendien loop je vanaf het terrein direct het aangrenzende Roelagerbos in. Diverse wandelroutes leiden u door de prachtige Ter Apeler bossen. En mocht u van varen of vissen houden, Westerweelde ligt aan doorgaand vis- en vaarwater.

Op ons 44.000 m2 groot terrein bevinden zich o.a. een zwemplas met een zandstrand en een kampvuurplaats, een speelveld, een sportveld, een grote zandspeelkuil met beachvolleybalveld en diverse weilanden met verschillende dieren. Kortom, een prachtige plek voor een familieweekend. Ook is Westerweelde een ideale plek voor het organiseren van (basis-)schoolkampen en vakantiekampen. 

Rondom de groepsaccommodatie is veel ruimte om te spelen, ook voor kleine kinderen. U heeft de beschikking over een groot aantal speelatrributen (o.a. ballen, pilonnen, schepjes/emmers, trekkertjes etc.). 

U kunt uw boodschappen laten bezorgen door de Coop in Ter Apel. U kunt uw bestelling via www.cooponline.nl doorgeven.

Voor ervaringen van onze gasten verwijzen we u graag naar ons 'GASTENBOEK'.

U bent van harte welkom wanneer u vrijblijvend onze accommodatie wilt komen bekijken. Wilt u direct weten of de accommodatie in de door u gewenste periode nog vrij is, kijk dan bij: ´BESCHIKBAARHEID´.

Graag tot ziens op Westerweelde!  


Contact Info

Westerweelde Groepsaccommodatie
Rens en Karin Stokvis
Roelagerweg 4, 9561 TR Ter Apel
t. (0599) 32 44 41
e. info@westerweelde.nl