Groepsaccommodatie Westerweelde  —>  GASTENBOEK

Schrijf in ons gastenboek!

Totaal: 128 | Teken het gastenboek | Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 ... >>


Ingezonden door: Richard
op 09-09-2012, om 17:08:18
Begin september hebben wij ons familieweekend doorgebracht in Westerweelde. Fantastische accomodatie, zowel binnen als buiten. We hebben van het hele terrein gebruik gemaakt om ons zeskamp te doen. Binnen genoeg ruimte om ons te vermaken, prachtige keuken, prima slaapruimtes. De eigenaren zijn erg vriendelijke mensen. Een echte aanrader!


Ingezonden door: Diana Meijers
op 31-05-2012, om 16:14:10
Wij zijn het pinksterweekend van 2012 op Westerweelde geweest. Met 24 man. Een top-weekend. Vooral de lokatie was echt top. Een lokatie om niet meer vanaf te gaan. Zoveel ruimte en prive. Veel ruimte voor spelletjes voetballen etc. Heerlijk wandelend het bos door. We hadden 2 honden mee die los mochten lopen. Een super zwemvijver en een kampvuur. En vooral de ontzettende vriendelijke gastheer en vrouw. Met al onze vragen konden we terecht. Alles schoon en een keuken met alle apparatuur voor een grote groep. Oven waar rustig 6 tot 8 pizza\'s in kunnen. Grote koelkast veel gaspitten. Goede afwasmachine. Oftewel een toplokatie voor heerlijk genieten.


Ingezonden door: Fam de Rooy-Dekker
op 31-05-2012, om 09:51:04
Wij hebben afgelopen pinkster (26 t/m 28 mei 2012) onze 25ste fam.weekend gevierd op het mooie Westerweelde. Vooraf werden wij al geprikkeld door een fotoserie welke we ook werkelijk aantroffen! De hele accommodatie was verzorgd schoon en voor grote groepen luxe uitgerust. Prima bedden en sanitair. Voor jong en oud zijn er zowel binnen als buiten genoeg mogelijkheden. Onze jeugd heeft super genoten van de zwem vijver en het mogen maken van een prachtig kampvuur!! Hout mochten de mannen zelf kappen in het bos.. Het was voor ons de 25 ste keer dat we een groepsaccommodatie bezochten, deze komt zeker in onze top 3!!


Ingezonden door: Hessing groep
op 25-05-2012, om 11:48:02
Wij hebben de Weesterweelde met Hemelvaart 2012 bezocht met 14 volwassen en 14 kinderen en hebben enorm genoten van de accommodatie. Leuke opzet met de bar en speelruimte, maar ook buiten hebben de kinderen enorm genoten van de faciliteiten. Absoluut een aanrader!


Ingezonden door: Fam. Terpstra
op 07-04-2012, om 15:09:46
Een lang weekend naar Westerweelde met de familie van 20 volwassenen en 10 kinderen.
Een jaar lang zijn wij bezig geweest met de voorbereidingen. Vele accomodaties bekeken. Steeds was er wel wat. Of te duur, of te dicht op de weg, of te weinig ruimte...
Tot wij Westerweelde op internet vonden. Gelijk er even heen om eens te kijken. Precies wat wij zochten. Ruimte, stilte en niet onbelangrijk heel veel ruimte voor de kinderen. Schapen, kippen en konijnen voor het huis en een aantrekkelijke huurprijs.
Het was geen probleem om iets eerder te komen om het weekend voor te bereiden. Aangekomen en het viel meteen op; konijnen weg. De fam. Stokvis hebben niet stil gezeten. De hele tuin is gereorganiseerd en voorzien van gras en een hele grote zitplaats rond de boom. Binnen gekomen viel direkt al op dat het brandschoon was. Een profesionele keuken is onontbeerlijk voor zoveel mensen. Met 1 kok is het zo prima te doen.
De kinderen konden zich heerlijk op de bovenverdieping vermaken. Tafeltennis, filmpje kijken, etc.
Gelukkig was het droog en alleen maar koud. Daar hebben de jongelui gelijk maar even wat aan gedaan. Een groot kampvuur gemaakt die zondagavond in de brand ging.
Het slapen was een ander hoofdstuk. De kamers zijn zeer gehorig. Verschillende moeders en ook vaders hebben weinig nachtrust gehad.
Al met al was het een zeer geslaagd weekend. De fam. Stokvis willen wij dan ook hartelijk danken voor dit weekend. Wij geven je het te doen als je als eigenaar een half weekend een kind aan je been hebt hangen en die steeds roept van \"Boer, boer\"


Ingezonden door: Familie de Vries
op 13-10-2011, om 22:12:17
Elk jaar een weekendje weg met opa, papa\'s en mama\'s, nichtjes en neefjes. En elk jaar een andere accomodatie ergens in Nederland. De accomodatie moet geschikt zijn voor alle leeftijden tussen de 7 en 81 jaar met in totaal 20 personen. Het weekend 30 sept. t/m 2 oktober hebben wij gebivakeerd op \"Westerweelde\".
Het weer was onnatuurlijk mooi. Wij kwamen in een oase van rust en ruimte , met veel uitdagingen voor de kinderen. Vooral de waterplas met zandstrand, vol met kleine kikkertjes. Het sprokkelen van hout voor het kampvuur dat \'s avonds werd aangestoken door opa was uniek voor iedereen.
Het sportveld is veelvuldig gebruikt voor diverse spelen. De accomodatie heeft een echtte keuken, het eten is zo maar klaar, inclusief het opruimen. De speelruimte heeft het heel goed gedaan bij de kinderen, echt een lekkere hangruimte. Deze accomodatie is gewoon compleet. Opa vertelde een week nadat wij weer thuis waren, dat dit de mooiste accomodatie in al die jaren is geweest. En als onze opa dat zegt,.... na ongeveer 30 weekendjes in 30 jaar is dat een groot compliment. Met onze dank aan de familie Stokvis.


Ingezonden door: Familie Zinhagel
op 22-09-2011, om 19:18:20
Eind augustus 2011 hebben we groepsaccommodatie Westerweelde met een bezoek vereerd. Als Surinaamse familie houden we van lekker en veel eten. We hadden dus onze bedenkingen wat betreft de keuken, maar de voorzieningen waren dik in orde. Heerlijke grote pannen en we lieten ons de bruine bonen met kip, Moksi en pannenkoeken dan ook goed smaken. Met de snelle afwasmachine was de vaat binnen twee minuten weer schoon. Ondanks het weer kon de kinderschare zich prima vermaken met de trampoline, vele video\'s en de leuke schommelcarroussel. De vele konijnen bij de accommodatie konden rekenen op een aai en de overgebleven gele koek. Voor sommigen was het moeilijk om de slaap te vatten; de stilte was namelijk een onbekend fenomeen. De meesten waren echter prima te spreken over de slaapverblijven met genoeg douches en lekkere bedden. Bij mooi weer is het vast heerlijk toeven bij de prive-zwemvijver en het mooie zandstrandje. Kortom, mede door de relaxte aanwezigheid van Rens en Karin, een aanrader voor een leuk familie-uitje.


Ingezonden door: OBS De Bongerd Stedum
op 04-07-2011, om 09:45:16
Wij hebben 2 weken geleden een fantastische tijd bij jullie gehad. Een schitterend terrein met heel veel mogelijkheden. Ook binnen is er ruimte genoeg en alles was brandschoon. Dat hebben we in andere groepsverblijven wel eens anders meegemaakt! We hebben ons laten verrassen door de mooie omgeving rondom Ter Apel. Zeker de moeite waard om nog eens terug te komen!!
Bedankt en we zullen jullie van harte aanbevelen bij andere scholen uit onze regio!


Ingezonden door: Vrijeschool De Vijfster, Apeldoorn
op 24-06-2011, om 20:26:32
Inmiddels twee weken geleden, maar het lijkt wel of het gisteren was. Wat hebben wij, 27 kinderen, 5 vaders en de juf ontzettend genoten van een weekje Westerweelde. We zijn hartelijk ontvangen en kregen vijf dagen de beschikking over een werkelijk fantastisch terrein met daarbij slaapruimte, uitgebreide keuken, eetzaal en ontspanningsruimte.

Zwemmen, voetballen, spelen, kampvuur en bij minder weer een grote zaal, alles aanwezig voor een heerlijke kampweek.

Zeer de moeite waard voor scholen (en verenigingen) om hier hun kamp te houden. Wij komen zeker terug.

Rens en Karin bedankt!


Ingezonden door: KV Purmer Purmerend
op 06-03-2011, om 19:39:58
Wij hebben met een groepkorfballers van 31 personen een lang weekend vertoefd in Westerweelde en zijn zeer enthousiast over deze accomodatie. Er is veel ruimte zowel binnen als buiten. Iedereen had het naar hun zin , zelfs de honden konden hun geluk niet op. Keuken is toppie uitgerust met een heerlijke snelle vaatwasser.
We hebben het heerlijk gehad en komen zeker nog eens terug in Westerweelde.
Rens en Karin, bedankt ! namens KV Purmer, Ria en Patricia


Ingezonden door: Karin Visch
op 03-03-2011, om 20:59:14
Wat een prachtige en gezellige fotoseries van jullie schitterende Westerweelde!

liefs, Karin


Ingezonden door: Jeanet Catsburg
op 29-12-2010, om 21:53:28
Lieve Rens,Karin, en kids,

Wij hebben dit jaar voor de 3e keer kerstfeest mogen vieren op Westerweelde met kinderen en kleinkinderen. Het was in een woord geweldig! Een wonder wit Westerweelde dit jaar. De kinderen hebben geschaats op de ijsbaan die er gemaakt was, en ze mochten op de slee allemaal achter de tractor aan van de eigenaar. Er was zelfs een stal waar de kinderen Maria en Jozef waren, met 2 engelen bij de deur van de stal. Met z,n allen gezongen er is een kindeke geboren op aard. En daarna op de ijsbaan met z,n allen heerlijke erwtensoep gegeten. En dat was alleen nog maar kerstavond. Het zal ons lang bij blijven. Dank jullie wel, en ik spreek namens de hele familie dat we dit jaar weer bij jullie konden komen, en dank ,veel dank voor jullie gastvrijheid.


Ingezonden door: dit Koningskind
op 15-12-2010, om 08:08:25
wij zijn in augustus met een groep van Dit Koningskind op de boerderij geweest. Het was weer een vakantie om nooit te vergeten! Alles, behalve het weer, was bijzonder goed! De ruimte in en om het huis, de gastvrijheid van de eigenaren, de omgeving en de sfeer die de gasten met zich mee hadden genomen. Al met al een lokatie en week waar wij met plezier en warmte op terug zien! Dank aan God! Mia


Ingezonden door: fam J Schuurman Drachten
op 01-11-2010, om 19:08:29
we hebben met elkaar ontzettend genoten.
De accomodatie was prima voor ons geschikt.
Ook de omgeving is goed.

Van harte aan te bevelen.


Ingezonden door: meester duisterhout school
op 29-06-2010, om 13:24:55
Wij zijn met onze school naar westerweelde geweest en we zijn al bij meerdere plekken en groepsaccommodaties geweest, maar deze blinkte toch wel op alle fronten eruit.

Alleen al het ontvangst en de gast vrijheid van de eigenaren.
En de accommodatie is voor groepen echt helemaal top. Vooral de kleine kamers.
Er is voldoende sanitaire voorziening. De keuken is perfect.

En dan niet te vergeten het terrein.
Echt top. Achter een zwem vijfer en voor de wandel liefhebber kun je zo door lopen naar het bos.

Dus niks anders dan lof.
Alle leiding die mee was had ook niks anders dan lof over de accommodatie en de omgeving en het is zeker voor herhaling vatbaar,


Totaal: 128 | Teken het gastenboek | Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 ... >>


Contact Info

Westerweelde Groepsaccommodatie
Rens en Karin Stokvis
Roelagerweg 4, 9561 TR Ter Apel
t. (0599) 32 44 41
e. info@westerweelde.nl