Groepsaccommodatie Westerweelde  —>  GASTENBOEK

Schrijf in ons gastenboek!

Totaal: 128 | Teken het gastenboek | Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 ... >>


Ingezonden door: fam Rottier
op 29-06-2014, om 15:29:22
Beste Rens,

Ik wil je nog bedanken voor de gastvrijheid en het fantastische verblijf! Iedereen heeft dit weekend genoten. Ik zal de accommodatie zeker aanbevelen aan mensen die ook met een groot gezelschap op zoek zijn naar een locatie.

Het omliggende terrein is ook iets om trots op te zijn. De kinderen hebben het nu nog over het kampvuur!

Nogmaals dank en succes met alles.

Vriendelijke groet,

Martijn


Ingezonden door: fam. Roelink
op 26-03-2014, om 18:23:40
Met de hele familie een heel gezellig weekend doorgebracht in Westerweelde.
Prima accommodatie, van alle gemakken voorzien, met veel speel/leef-ruimte binnen en nog veel meer ruimte buiten. Kan het iedereen aanraden!


Ingezonden door: Fam de Bruijne
op 14-11-2013, om 21:16:19
Laatste weekend van oktober hebben wij een heerlijk familie weekend met zn 25-en mogen beleven.
Het weer was vrijdag en zaterdag mooi waardoor we veel buiten konden zijn!
Wat een rust en vrijheid ook voor de kinderen!
Het vennetje en de kampvuur maakten het tot een top weekend.
Heel erg bedankt hiervoor.
vriendelijke groeten,
Fam de Bruijne


Ingezonden door: fam Topfer
op 12-11-2013, om 19:27:16
Wij zijn het weekend van 18, 19 en 20 oktober met 21 personen naar de accomodatie geweest.
We hebben ook dankzij het prachtige weer ons heerlijk vermaakt in en rondom de accommodatie.
Echt een aanrader voor een leuk weekend weg.
Volgend jaar echt weer een weekend boeken.

Groetjes familie Topfer uit Wapenveld


Ingezonden door: Yvonne Abrahamsen
op 30-09-2013, om 21:42:09
Vervolg van mijn bericht...
gedirigeerd. De ontvangst was hartelijk, dus alles bij elkaar kunnen wij deze locatie iedereen van harte aanbevelen!


Ingezonden door: Yvonne Abrahamsen
op 30-09-2013, om 21:36:57
Afgelopen weekend waren ook wij voor een familieweekend met 25 volwassenen en 4 kleine kinderen op Westerweelde. We boften enorm met het weer, dus het weekend kon eigenlijk al niet stuk, maar de toplocatie vergrootte de \' feestvreugde\' enorm. We hebben al in heel wat groepsverblijven gebivakkeerd, maar zo mooi als in Ter Apel hebben we er nog nooit bij gezeten. Ruim, compleet ingericht, goede banken en bedden, en dan het grote en gezellige terras en de speelvelden en het pad door het bos, we vonden het allemaal helemaal geweldig. We hadden ook een jachthond bij ons en zij kon haar lol ook niet op omdat ze zich lekker vrij kon bewegen. De \'huiskippen\' werden voor dit weekend even naar hun binnenverblijf


Ingezonden door: Andries van Dijkhuizen
op 23-09-2013, om 18:44:34
De familie vond het een prachtige accommodatie. De bedden sliepen prima, een prima keuken met alles erop en eraan en net te vergeten een leuke bar met koeling.
Ook buiten was er een zee van ruimte, een mooi grasveld, een voeltbalveld, een waterplas waar we een kampvuur mochten maken.
Een echte aanrader.


Ingezonden door: Astrid Bosveld
op 11-09-2013, om 18:06:58
Afgelopen weekend hebben wij met 18 volwassenen en 12 kinderen het familieweekend \"gevierd\" in Westerweelde. Een heerlijke locatie, met een geweldig buitenterrein, kampvuurplek en genoeg ruimte om heerlijk te genieten. Het barretje, de lounche ruimte boven, maar ook de tv kamer met tafeltennistafel hebben alles in zich om de feestvreugde te vergoten. Rens en Karin hebben alles in het werk gesteld om het ons naar de zin te maken en we hebben genoten. Dank jullie wel!

Groet fam Otter


Ingezonden door: Jacob Th. Kuiper
op 19-08-2013, om 16:21:18
In de week van 17 augustus hebben wij mijn 65 ste verjaardag mogen vieren in
groepsaccommodatie Westerweelde. Wat een feest om daar te mogen verblijven, niet alleen omdat je een verjaardag viert, maar vooral omdat je een week lang alleen maar blije gezichten ziet. Van klein tot groot heeft een ieder
zicht uitstekend vermaakt. Trampoline springen, schommelen en zwemmen ineen poel met een strand erbij. Ook de accommodatie was van alle gemakken voorzien. Een prachtige verblijfsruimte, een prima keuken met alles erop en aan en slaapkamers met douche en toilet voor de ouderen en slaapzalen voor de kinderen.
Famile Stokvis, dus ook Eva en Jop, bedankt voor jullie gastvrijheid.

Familie Kuiper Sneek


Ingezonden door: Basisschool De Vijfster (Apeldoorn)
op 01-07-2013, om 09:17:54
Toen wij vrijdagochtend vertrokken was \'t nog stil op de boerderij...
Ben en Otto hebben jullie nog gedag gezegd. Via dit mailtje wil ik je laten weten dat we genoten hebben op Westerweelde!
We kijken terug op een fantastisch verblijf. Het sportveld, de trampoline, de schommels, de zwemvijver maakte het tot een zeer genoeglijke en actieve week. De kinderen waren zeer enthousiast, de leiding ook!

Hartelijke groet en wie weet tot ziens!
José Mol-Voorn
Leerkracht klas 5/6 (groep 7/8)
De Vijfster
Apeldoorn


Ingezonden door: Ria Meeuwsen-Middelbos
op 15-05-2013, om 08:23:48
Beste Rens en Karin.

van 3 mei tot 6 mei 2013 Mochten wij als familie de 80ste verjaardag van mijn moeder bij jullie op het terrein vieren.
We waren met 27 personen. Waaronder 2 jonge kinderen. We hebben werkelijkwaar genoten van jullie mooie accommodatie en prachtige plek.
Door het mooie weer hebben wij op verschilllende plekken buiten kunnen zitten, een heerlijke wandeling gemaakt, kampvuur gemaakt, bij de boombank muziek gemaakt, gezongen, schaapjes en andere dieren kijken, ook binnen konden wij allemaal onze plek vinden...kortom waanzinnig genoten!! Het was een eindje rijden, maar absoluut de moeite waard! Onze moeder heeft genoten en wij ook allemaal. Wij kunnen en zullen jullie dan ook absoluut aanbevelen bij anderen. Bedankt voor dit mooie weekend! Herinneringen die ons niet meer afgenomen kunnen worden. Waardevol! Hartelijke groeten van de Fam.Middelbos


Ingezonden door: Jolanda Smits-Zwolle
op 23-03-2013, om 16:24:51
En daar kwamen we op een koude vrijdagmiddag 8 maart aan in ter Apel. Gelukkig voor de laatkomers hing er kerstverlichting bij de inrit want op het groningse platteland is het echt heel erg donker. We waren met 27 vrouwen uit de kerk en hebben het super gehad op Westerweelde. Het was buiten koud maar binnen heerlijk warm en gewoon gezellig. Ideaal beneden eetruimte bij keuken en leuke bar, en boven 2 ruimtes met banken en gezellige sfeer. Slaapgelegenheid en sanitair netjes en prima en natuurlijk is het gehorig maar dat hoort ook bij een kampeerboerderij. Met oordoppen kom je een heel eind. De keuken was groot en praktisch met een superafwasmachine. Omgeving is prachtig, eind gelopen en het klooster in ter Apel is een aanrader. Al met al keurige en gezellige accomodatie, hele vriendelijke beheerders en ja gezelligheid moet jezelf voor zorgen maar dat was heel prima te doen met 27 vrouwen!


Ingezonden door: fam oost
op 12-12-2012, om 21:21:39
wij hebben een super familie weekeind van 7 dec gehad hebben met al onze kinderen en kleinkinderen 32 in totaal sinterklaas gevierd nou een top lokatie groot en klein heeft zich erg vermaakt een aanraarder prachtige omgeving en er lag ook nog sneeuw schitterend fam oost en bos


Ingezonden door: Familie Dorrestein
op 30-10-2012, om 22:44:36
Beste Fam. Stokvis,

Wij hebben afgelopen weekend enorm genoten van jullie prachtige locatie.

Alles was top! Het huis, de heerlijke ruimte om ons heen. Er was voor een ieder van ons wel wat te doen. Door de omgeving waren wij allen ook zeer verrast, wat wonen jullie in een prachtige omgeving.

Natuurlijk hadden wij het weer ook enorm mee, maar toch......fantastisch!!

Heerlijk gegeten in hotel Boschhuis, kortom zeer tevreden gasten.

Mede namens mijn familie, ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid.


Ingezonden door: Maarten Stuker
op 29-09-2012, om 10:55:40
Wij hebben half september een weekend met onze vriendengroep doorgebracht in Westerweelde.. Wij hebben met deze groep al bijna 40 jaar jaarlijks ons weekend en kunnen dus accommodaties langzamerhand aardig vergelijken. Westerweelde blinkt uit door de rust en de ruimte. Het is even rijden naar dat uithoekje van het land, maar dan blijkt dit de moeite waard. Zo\'n groot terrein vind je nergens en wij hebben op een van de veldjes heerlijk met zijn dertigen een ochtend diverse spellen kunnen spelen. Het huis zelf is prima, van alles voorzien en met een gezellige woonruimte. De eigenaren (familie Stokvis) zijn uitermate plezierig, behulpzaam en relaxed. Het feit dat zij op hetzelfde terrein wonen, is in dit geval een groot voordeel en geen nadeel. Kortom, als je echt even afstand wil nemen van de dagelijkse hectiek dan is Westerweelde in Ter Apel absoluut aan te bevelen. Wij hebben er in ieder geval enorm van genoten.


Totaal: 128 | Teken het gastenboek | Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 ... >>


Contact Info

Westerweelde Groepsaccommodatie
Rens en Karin Stokvis
Roelagerweg 4, 9561 TR Ter Apel
t. (0599) 32 44 41
e. info@westerweelde.nl